Ons aanbod aan groepslessen

Bodymix

Bodymix is een les op muziek waarbij een mix van alle oefeningen wordt aangeboden. Cardio, krachttraining, spierversterkende oefeningen,… Tijdens de oefeningen wordt er ook gestretcht, bij bodymix komt het allemaal in aanbod. Het zijn geen saaie eentonige oefeningen, je ontdekt bij bodymix spieren waar je het bestaan niet van wist! Haalbaar voor iedereen.

BBB mix

De oefeningen zijn vooral gericht op de dieper liggende spieren van de buik, billen, benen en rug. Het zijn de probleemzones voor vrouwen op cosmetisch gebied en daar geven wij in deze les extra aandacht aan. Bruis van energie en geniet van stevige spieren en aantrekkelijke rondingen. Voel je zelfverzekerd over je lichaam en maak van de BBB MIX pronkstukken waar je trots op kunt zijn. Natuurlijk vergeten wij de oefeningen voor de armen niet.

Bodystretch

Body balance is een mix van Yoga, Tai Chi & Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt. Het is geschikt voor iedereen. Laat je meevoeren op de muziek en je lichaam komt in balans dankzij de inspirerende workout. Je verhoogt de kracht in je romp en je bewustzijnsniveau verhoogt mee. Je vermindert je stressniveau waardoor een verbeterde flexibiliteit van je gewrichten zal ontstaan. Fitheid zal je beloning zijn omdat body balance er toe bij kan dragen je rugklachten en gewrichtsklachten te verminderen.

Bodybalance

Bodybalance is een mix van Yoga, Tai Chi & Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt. Het is geschikt voor iedereen. Laat je meevoeren op de muziek en je lichaam komt in balans dankzij de inspirerende workout. Je verhoogt de kracht in je romp en je bewustzijnsniveau verhoogt mee. Je vermindert je stressniveau waardoor een verbeterde flexibiliteit van je gewrichten zal ontstaan. Fitheid zal je beloning zijn omdat body balance er toe bij kan dragen je rugklachten en gewrichtsklachten te verminderen.

Sportmassage

Heb je vaak last van pijnlijke spieren,sportmassage helpt je herstellen van die vervelende spierpijn. Bovendien vermindert sportmassage de spanning in je spieren. Een regelmatige sportmassage is een goede aanvulling op lichaamsbeweging. Sportmassage remt ontstekingsreacties af en vermindert klachten zoals vermoeidheid en stijfheid.

Mental coach

Als mental coach begeleid ik je bij het ontdekken van wat wel en niet voor jou werkt, zodat je uiteindelijk je sportieve doelen kunt behalen en bereiken. Mijn coachingsstijl is geschikt voor iedereen die graag aan zichzelf werkt en van uitdagingen houdt. Ik bied inzicht in jouw karakter en gedrag, waardoor je jezelf beter leert kennen en begrijpen.

Bodymix - Muzieksport Antwerpen

Power-yoga

Power-yoga zorgt voor flexibelere en sterkere spieren, een betere houding, verbeterde concentratie en een optimale doorbloeding. Deze dynamische vorm van yoga combineert kracht, lenigheid en evenwicht, waardoor je zowel fysiek als mentaal in balans komt.

Pilates

Met Pilates bouw je aan sterke, soepele spieren. Je traint voornamelijk je buik-, rug-, dijbeen- en bilspieren, waardoor ze steeds sterker worden. We bouwen de intensiteit van de oefeningen geleidelijk op, zodat je op een verantwoorde manier vooruitgang boekt.

Aqua-pilates

Aqua-pilates combineert Pilates-oefeningen met de voordelen van water. Je voert de oefeningen in een rustig tempo uit, waardoor je beter kunt letten op de uitvoering en het maken van grote bewegingen. Hierdoor train je met meer aandacht je spieren en bereik je een diepe staat van ontspanning.

Aqua-bodymix

Aqua-bodymix is een intensieve work-out gericht op het verbeteren van je conditie en het versterken van je spieren. De lessen zijn afwisselend en uitdagend, met een mix van cardio- en krachtoefeningen in het water. Hierdoor train je effectief en met plezier, terwijl je profiteert van de extra weerstand die water biedt.