Ons aanbod aan groepslessen

Bodymix

Bodymix is een les op muziek waarbij een mix van alle oefeningen wordt aangeboden. Cardio, krachttraining, spierversterkende oefeningen,… Tijdens de oefeningen wordt er ook gestretcht, bij bodymix komt het allemaal in aanbod. Het zijn geen saaie eentonige oefeningen, je ontdekt bij bodymix spieren waar je het bestaan niet van wist! Haalbaar voor iedereen.

BBB mix

De oefeningen zijn vooral gericht op de dieper liggende spieren van de buik, billen, benen en rug. Het zijn de probleemzones voor vrouwen op cosmetisch gebied en daar geven wij in deze les extra aandacht aan. Bruis van energie en geniet van stevige spieren en aantrekkelijke rondingen. Voel je zelfverzekerd over je lichaam en maak van de BBB MIX pronkstukken waar je trots op kunt zijn. Natuurlijk vergeten wij de oefeningen voor de armen niet.

Bodystretch

Body balance is een mix van Yoga, Tai Chi & Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt. Het is geschikt voor iedereen. Laat je meevoeren op de muziek en je lichaam komt in balans dankzij de inspirerende workout. Je verhoogt de kracht in je romp en je bewustzijnsniveau verhoogt mee. Je vermindert je stressniveau waardoor een verbeterde flexibiliteit van je gewrichten zal ontstaan. Fitheid zal je beloning zijn omdat body balance er toe bij kan dragen je rugklachten en gewrichtsklachten te verminderen.

Bodybalance

Bodybalance is een mix van Yoga, Tai Chi & Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt. Het is geschikt voor iedereen. Laat je meevoeren op de muziek en je lichaam komt in balans dankzij de inspirerende workout. Je verhoogt de kracht in je romp en je bewustzijnsniveau verhoogt mee. Je vermindert je stressniveau waardoor een verbeterde flexibiliteit van je gewrichten zal ontstaan. Fitheid zal je beloning zijn omdat body balance er toe bij kan dragen je rugklachten en gewrichtsklachten te verminderen.

Sportmassage

Heb je vaak last van pijnlijke spieren,sportmassage helpt je herstellen van die vervelende spierpijn. Bovendien vermindert sportmassage de spanning in je spieren. Een regelmatige sportmassage is een goede aanvulling op lichaamsbeweging. Sportmassage remt ontstekingsreacties af en vermindert klachten zoals vermoeidheid en stijfheid.